Галерија

Mint Kitchen & Bar е совршено место за одличен одмор во пријатна атмосфера. Овде можете да погледнете слики од прекрасниот ентериер, како и слики од нашата храна и пијалаци.

Храна & Пијалоци

Нашиот тим секогаш ги користи најдобрите состојки во подготовка на специјалитетите создавајќи едно поинакво кулинарско искуство, кое ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови. Нашата кујна располага со најмодерна современа опрема,со која нашиот готвачки тим приготвува најразлични деликатеси кои ќе ви приредат вистинско гастрономско уживање,а кога на истите ќе додадете и чаша добро вино,или некој друг пијалок од нашето богато мени – тогаш ја имате добитната комбинација за ослободување од стресното секојдневие.

Ентериер

Секој агол од “Mint-kitchen & bar’’ раскажува сопствена приказна,а во процесот на дизјнирање на ентерерот, бевме инспирирани од идејата да создадеме модерно,уникатно и пред се удобно катче за сите возрасти-нешто што му недостигаше на нашиот град.

070 369 522